Agnes E. Esenkbrink

Workshop

Dag Workshop Beeldhouwen

Zou je zelf willen ervaren hoe het is om een steen te bewerken? De vorm uit de steen te bevrijden? En denk je nu al dat je dat niet kunt? Dan nodig ik je graag uit om in een ontspannen omgeving en met persoonlijke aandacht, te ontdekken waar toe je in staat bent. In het voorjaar, zomer en najaar kan ik maximaal 4 personen begeleiden omdat ik tijd en aandacht op maat belangrijk vind. In de winter is het aantal maximaal 3 personen. In mijn blog lees je een persoonlijk bericht van een cursist.

Duur: 1 dag van 9.30 tot 17.30/18.00u
Kosten: € 95,-p.p. incl. les, steen, lunch en BTW.
Maximaal vier personen. (Voorjaar, zomer en najaar)
 

Mocht je interesse hebben in een workshop alleen,  met je partner, je zus, moeder, schoonmoeder of met een paar vriendinnen? Neem gerust contact op.

Hoe werkt een workshop beeldhouwen?

Om 9.30 word je ontvangen en onder het genot van koffie/thee leg ik je het een en ander uit over beeldhouwen en stenen. Dan kies je zelf je steen uit en beginnen we aan het hakken, schaven, schuren. 0m 12.30u wordt er een lunch door mij verzorgd en daarna vervolgen we de cursus. In 1 dag laat ik je het hele proces van het bewerken van een steen ervaren. Vaak sluiten we de middag af met een drankje. Onder mijn blog vind je een verslag van een cursist.

Agnes EsenkbrinkComment