Agnes E. Esenkbrink

Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

4-Daagse Beeldhouwen workshops in Den Hoorn.

Op 24 juli ging de 1e beeldhouw vierdaagse van start op het terrein van Centrum voor Homeopathie - Gezondheid in beweging. Het was erg warm met temperaturen rond de 38 graden maar dat weerhield de groep er niet van om flink te hakken. De flessen met water en citroen stonden binnen handbereik.We besloten een tropenrooster in te lassen. Om 8.00u in de ochtend gingen we iedere dag weer fris aan de slag met de stenen. Wat hebben we hard gewerkt en zijn er prachtige beelden gemaakt! Bedankt cursisten, het was een heerlijke week.    De 2e beeldhouw vierdaagse start op 18 september, 19,20 en 21. Je hebt tot en met 8 september de tijd om je voor de 2e workshop op te geven. Er zijn nog plaatsen vrij.    Je mag me altijd mailen als je vragen hebt!

Op 24 juli ging de 1e beeldhouw vierdaagse van start op het terrein van Centrum voor Homeopathie - Gezondheid in beweging. Het was erg warm met temperaturen rond de 38 graden maar dat weerhield de groep er niet van om flink te hakken. De flessen met water en citroen stonden binnen handbereik.We besloten een tropenrooster in te lassen. Om 8.00u in de ochtend gingen we iedere dag weer fris aan de slag met de stenen. Wat hebben we hard gewerkt en zijn er prachtige beelden gemaakt! Bedankt cursisten, het was een heerlijke week.

De 2e beeldhouw vierdaagse start op 18 september, 19,20 en 21. Je hebt tot en met 8 september de tijd om je voor de 2e workshop op te geven. Er zijn nog plaatsen vrij.

Je mag me altijd mailen als je vragen hebt!

Agnes Esenkbrink