Agnes E. Esenkbrink

4-DAAGSE BEELDHOUW WEEK MET SPEKSTEEN IN HET WESTLAND . (JULI EN SEPTEMBER.)

Heb je deze zomer geen zin om naar Frankrijk te rijden om in een steen te hakken?
Kom dan naar het groene terrein van Centrum voor Homeopathie, gezondheid in beweging in Den Hoorn. Ik geef daar samen met Hans van Haaster twee keer een vierdaagse beeldhouw workshop waarin we jullie begeleiden in het maken van een beeld.

 4-DAAGSE BEELDHOUW WEEK

MET STEEN IN HET WESTLAND (JULI EN SEPTEMBER)

 

Heb je deze zomer geen zin om naar Frankrijk te rijden om in een steen te hakken?
Kom dan naar het groene terrein van Centrum voor Homeopathie - Gezondheid in beweging in Den Hoorn. Ik geef daar samen met Hans van Haaster twee keer een vierdaagse beeldhouw workshop waarin we jullie begeleiden in het maken van een beeld.

Datum week 1
De eerste beeldhouw 4-daagse heeft al plaatsgevonden, je kunt de foto’s onderaan deze pagina in een slide show bekijken.

Datum week 2
Woensdag 18, don 19, vrij 20 en zaterdag 21 september. Van 10.00 tot 17.00u Er zijn nog plaatsen vrij.

De workshop is inclusief koffie en thee, een gezonde, uitgebreide lunch en persoonlijke begeleiding.
De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Onder het genot van een hapje en drankje bekijken we zaterdagmiddag elkaars werk en sluiten we de workshop af.

Kosten zijn 375,00 Euro p.p. (incl. btw- exclusief steen.)

Je kunt een eigen steen meenemen maar wij zorgen ook dat er verschillende stenen zijn. Denk aan Chinees speksteen, Braziliaans speksteen, Albast, Frans kalksteen, serpentijn uit Zimbabwe en Galastone.

Mocht je enthousiast zijn geworden mail me dan gerust op: Agnese61@hotmail.com of schrijf je in via de het contactformulier

  • Inschrijven week 2 kan tot en met 8 september.

Vermeld in de mail of je een beginner of gevorderde bent en of je zelf een steen meeneemt. Ook is het fijn om te weten of je een allergie/dieet hebt dit i.v.m. de lunch.

PS: Bij slecht weer staan we binnen in de kas.

Slideshow: klik op de foto voor de volgende.

1e Beeldhouwweek van 24 t/m 27 juli 2019.

Op 24 juli gingen we van start. Het weer zat mee, al werd het wel erg warm met 38 graden. Ondanks dat was de groep niet te stoppen en werd er 4 dagen lang, hard en geconcentreerd gewerkt mede dankzij een ingesteld tropenrooster. De relaxte groep bestond uit beginners en gevorderden. Samen met Hans van Haaster begeleidde ik het beeldhouwproces. Er werd veel water met citroen gedronken!! Iedereen ‘dook’ zijn steen in. Een genot om te zien. Voor het heerlijke eten, van onze cateraar Joop, moest ik geregeld roepen: ‘lunch!’ Een voor een kwamen ze aan druppelen. Wat zijn er mooie sculpturen gemaakt en waren het heerlijke dagen. Cursisten, bedankt voor jullie vertrouwen!

image.jpeg